Tjänster

Slipning och underhåll

Vi slipar och underhåller alla sorters trägolv. Allt ifrån privata bostäder till offentliga lokaler. Vi har lång erfarenhet och kunskap av att hålla trägolven fina och levande. Med ett korrekt och periodiskt underhåll kommer golven bli tåligare mot smuts och slitage, samt hålla sig fräscha längre.

Kontakta oss för offert.

Hyr golvslip eller låt oss göra jobbet!

Produkter

Vi hyr ut golvslipmaskiner, fogpistoler, kompressor, dammfilter, färgvärmare mm. Allt du behöver för att göra ditt golv levande igen!

BONA PowerScrubber altantvätt


Hyr en Bona PowerScrubber
Vill du spendera mer tid med kaffet i solen och mindre tid med att skrubba trädäcket har Bona en effektiv skurmaskin du kan hyra. Hyr en Bona PowerScrubber och tvätta altanen snabbare.
* Tidsbesparande
* Liten arbetsinsats
* Bättre resultat

Bona PowerScrubber är en kompakt skurmaskin tillverkad för professionell rengöring av både trägolv inomhus och trädäck utomhus.
SlipmaskinerHyr golvslip inklusive kantslip från 495 Kr!

Att slipa golv kan göras mycket lättare än vad du tror. Med våra slipmaskiner som är bredare än marknadens standard så blir jobbet lekande lätt. En kantslip ingår alltid så du når ända in till väggen.Dammfilter


Så fort du skall slipa så blir det alltid mycket damm och partiklar. Med ett dammfilter kan du arbeta tryggt och säkert.

Fogspruta


Alla har vi någon gång stått där med en skelettpistol och fått ojämna fogar. Hyr en luftdriven skelettpistol från oss så kommer du få raka och fina fogar utan kramp i händerna! Självklart ingår en kompressor.

Speedheater


Skall du skrapa bort gammal färg är en speedheater ovärdelig. Den värmer upp färgen på bara någon sekund så du sedan utan ansträningn kan skrapa bort färgen.

Mattvätt


Med vår mattvätt kommer dina golvmattor bli rena och fina. Kan med fördel även användas till beklädda möbler eller varför inte sätena i din bil. Vattnet spolas in i tyget men innan det hinner gå in djupt sugs det ut igen och med det smuttsen.

Golvvårdsprodukter
Kulturhantverkarnas golvolja

Ett mycket bra miljöval, en högraffinerad, svensk produkt bestående av ren linol och linolénsyra. Helt lösningsmedelfri! Appliceras varm och har mycket god penetreringsförmåga som ger ett fullgott skydd i offentlig miljö. Är enkel att färgsätta och lätt att arbeta med. Kulturhantverkarnas golvolja är dessutom ett mycket ekonomiskt alternativ. Lätt att använda vid periodiskt underhåll.

        

Bona

Bona är ett komplett sortiment med allt du behöver för att behålla ditt trägolv i topptrim! Vi tillhandahåller lacker, oljor, slippapper, slipmaskiner och golvvårdsprodukter som är anpassade till varandra. Det skall vara enkelt att renovera och underhålla sitt trägolv och enklare kan det inte bli än med Bona.

Bona Golv-lackGolvlackerna avgör slitstyrkan hos ett trägolv. I decennier har Bona erbjudit premiumprodukter och vi har Bona Traffic HD samt Bona Mega-familjen som talar för detta.Trädäck / Altan:Bona Decking


Alla altaner och trädäck kräver underhåll. Med Bona Decking Reviver och decking oil bibehåller du den fina färgen, tar bort alger och smuts. Olja sedan in träet med Bonas decking oil för att slippa sprickor och behålla en len och fin yta.

Golvsåpa!

Har du ett klassiskt trägolv? Skura det med riktigt högkvalitativ såpa från Kulturhantverkarna!

Läs mer!contactGolvsåpaKontakta oss för mer info!

Bona


Bona har produkter och redskap för att göra livet med trägolv superlätt!

Läs mer!contactLäs mer!Fråga oss för mer info!